onsdag 13. februar 2013

Siden sist

Begynner å bli en stund siden sist igjen, det er ikke bare bare å drive med blogging..

Når er vi godt inne i vår andre uke ved universitetet her i Hjørring, der vi jobber med et tverrfaglig prosjekt sammen med pedagogene og sykepleierne på skolen. Det er veldig interessant, og vi lærer mye nytt! Vi er ca. 120 studenter, fordelt på grupper med 4-5 på hver. Vi skal tilbake igjen om to uker for å fremføre det vi har funnet ut av, så det håper vi går bra.

Ellers så har det ikke skjedd så veldig mye spennende siden sist, men litt har vi da gjort.

På fredag var vi på fredagsbaren rett etter skolen (den ligger på skolen), der ble vi invitert med på fest av noen i klassen, det var veldig hyggelig. Veldig greit å bli kjent med noen andre her nede også :-) Vi dro ut på byen sånn i 1-2 tiden, her har de nemlig åpent helt til klokken 6.. Men vi var hjemme, og i seng, før klokken 3! (Må nok øve oss litt på å være våkne lenger på kveldene).

På lørdag var vi en tur i byen, før vi dro ut og spiste på kinarestaurant på kvelden. Kari måtte spandere ettersom hun tapte kortspillkonkurransen. (Vi spiller kortspillet idiot ganske ofte, og den som vinner flest ganger i løpet av en eller to uker får påspandert middag på en valgfri plass). Ettersom Jørgen da vant den første uken, så ble det kinamat. Helt greit, men ikke det beste vi har smakt. Veldig billig da!

Vi har også vært ute og gått tur, da fant vi en grønn skog!



Til helgen får vi besøk av foreldrene våre og Tone, Kari's lillesøster, så det blir koselig! :-) 

Vi skal prøve å oppdatere litt oftere fremover, men kan ikke love for mye...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar