søndag 17. mars 2013

DIVERSE

Ska prøv å oppdater litt om ka vi har gjort i kvardagan den siste tida og. Sia siste oppdatering har vi avslutta det tverrprofesjonelle prosjektet, og det gikk veldig bra :-)
Så no e vi i barnehagen 3 daga i uka, å på skola 2 daga i uka. På skola har vi linjefag, sundhed, krop og bevægelse. Det e veldig interessant :-)

På torsdan sku vi ha et opplegg for klassen med å lag en naturleikeplass, vi vesst itj heilt kåss vi sku gjørrå det, men laga et lite å enkelt opplegg. Problemet va jo bare at flestan møtt opp i dongeribukse å joggesko, mens vi møtt opp i ullundertøy, ullgenser og skallklea. Det va litt lite motivasjon å finn, men det va heldigvis nånn som hadd lyst te å lær nå! Vi håpe at aill lært at gode, varme klea e viktig når man ska vårrå ut ihvertfaill :-)

I barnehagen har vi virri med på skogtur, "musikk og sjov" å ellers my leik :-) No må vi bare pass på å få gjennomført alt vi må før vi ska heim igjen. Tida går nesten litt for fort her :-p
Men først står påskeferie for tur, å vi ska heim å på høtta! :-D

Ska prøv å få oppdatert kvar gång vi har gjort nå annja enn vanlig framover ihvertfaill! :-)


Åsså vil æ send ei spesiell hælsing te farmor og farfar i Syden, som har kjøpt sæ nett for å hold sæ oppdatert! Håpe tre innlegg e nok for den her gangen ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar