tirsdag 26. mars 2013

Fantastisk helg

Denne helgen startet på fredag med en øl (eller to, tre, fire) i barnehagen, for å samles før påskeferien. Dette ble en vellykket kveld med god musikk, dans og godt selskap :-) Vi har (dessverre) ingen bilder fra denne kvelden.
På lørdag var vi en tur i byen, før vi satte oss ned i solveggen når vi kom tilbake, med mat, kortspill og musikk! Full sol, og livet var herlig :-D Skikkelig påskestemning!


På søndag var vi klare for tur til Skagen! Vi tok toget via Frederikshavn, og var fremme ca. klokken 12. Heldigvis var sykkelutleien åpen, så vi fikk leid oss sykkel. Og ikke en hvilken som helst sykkel, men en tandemsykkel. Herregud, vi skulle hatt med oss et kamerateam, for det ville blitt tidenes underholdning. Når man sykler i Danmark så skal man nemlig følge biltrafikken, selv om det er egne sykkelstier. Jørgen satt fremst på sykkelen og styrte, og han syntes det var litt utfordrende å skulle følge med alt i trafikken, så først syklet vi litt på fortauet, så krysset vi plutselig veien. Jeg hadde latterkrampe hele tiden den første halvtimen vi syklet. Vi syklet litt rundt i sentrum på Skagen, før vi syklet ut til havet, og videre ut til Grenen som er det stedet der Skagerrak og Kattegat møtes. Det var fascinerende å se på! Når vi syklet tilbake til sentrum syntes jeg vi hadde kommet veldig godt inn i syklingen og følte vi hadde god kontroll, så jeg sa til Jørgen: "No synes æ vi e flenk te å sykkel." Så fikk jeg til svar: "Ja, men vi sykle på feil side av veien da." Hehe, kanskje ikke full kontroll enda... Vi fikk iallefall sett mye mer av området, enn om vi ikke hadde hatt sykkel, så vi var veldig fornøyde med dagen :-) Den ble avsluttet med en stor og god middag i Frederikshavn, før vi satte kursen hjem mot Hjørring.
Nydelig natur

Hoppebilde helt ytterst på Grenen

Tandemsykkel'n

En sel som sola sæ

Enda et hoppebilde
Vanskelig å hopp samtidig



Igår var vi på skolen og jobbet med praksisrapport, flinke studenter. Idag har vi vært i praksis i en annen barnehage, ettersom det er fire barnehager som samarbeider i barnehagen. Nå venter en siste dag med praksis, før vi tar skikkelig påskeferie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar