mandag 8. april 2013

Vi hi det fint vi

Sia sist har vi virri heim på påskferi'! :-D
Den vart tilbrakt på høtta, Jørgen på Grong og Kari i Selbu. Med snowboardkjøring å langrenn.

Vi kom tebake te Danmark 2.påskedag etter litt forsinkelsa med fly, men klar te å avslutt dæm siste fire ukan av praksisen.
I uka som va fikk vi starta opp det tverrfaglige prosjektet, te stor glede for ungan og oss :-) Vi va å på skola på torsdan, med volleyballspælling etter timen. Bysyklan har endelig kommi ut, så det har virti et par sykkeltura på kveldstid. Går itj an å sitti inn når det e full sol kvar einaste dag!

På lørdan tok vi bussen ut te Lønstrup, og gikk opp te Rubjerg Knude, der det ligg et fyrtårn som snart forsvinn i sjøen, 200 meter av kysten har forsvinni på 100 år. Det va ganske fantastisk å sjå på, og vi hadd sand overalt etterpå. Prestert å kommenter finveret den her da'n, så da vart det sjølsagt litt overskya, men fint va det læll :-)

Utfordre skjebnen, å går ut te kanten

Fyrtårnet


På søndan våkna vi opp te haglskur, som heldigvis gikk fort over te full sol. Da satt vi oss på toget te Hirtshals, å Nordsøen Oceanarium. Der va det my spennende å sjå på, det beste va nok klumpfisken (eller månefisk som det heite i Norge). Etter vi hadd virri der så sykla vi inn te Hirtshals sentrum, og videre ut te Hirtshals fyr. Der gikk vi opp i toppen og ut på "verandan", før vi gikk tebake langs stranda å havna, så tok vi toget heim igjen.

Klumpfisk/månefisk

Foring av fiskan

Hirtshals fyr, høgt!!


Hirtshals te høyre



Når vi kom heim, så fant vi ut av vi hadd fri fra skola idag, så da e det studering som står på plan (og litt blogging). Så kjæm det nok ei ny oppdatering når vi har gjort nå spennende igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar